16. 2. 2012.

Sta svaka zena treba da ima od sminke?



Prvi kozmeticki post ce biti osnova za sve buduce postove, to je - Sta svaka zena MORA da ima od sminke? Prvo i osnovno je puder! Bez pudera ne mogu da zamislim make up! Ispod pudera, naravno, obavezno ide hidratantna krema! Ja obicno stavim samo tecni puder, jer nemam problematicnu kozu, mada ko ima moze da prekriva jos i puderom u kamenu ili u prahu. Ja koristim Oriflame Studio Artist tecni puder. 



Druga stvar, poslije pudera je rumenilo! Da ne bismo izgledale bolesljive i blijede – rumenilo je prava stvar. Ja ga srednjom cetkom nanesem na najispupceniji dio lica kad se nasmijem, i ispod linije kose, pa protrljam cijelo lice velikom cetkom, da ne bude prevelika razlika. Koristim Deborah Terracotta 52.



Treca stvar, nesto bez cega nikako ne mogu izaci iz kuce je maskara! Maskara daje ''mekocu'', tajanstvenost i taj 'smek' pogledu. Maskara uokviruje oci i otvara ih. Ja koristim Bourjois Volume Glamour Max definition. 


Cetvrta stvar je vas omiljeni sjaj za usne ili ruz u vasoj omiljenoj boji. Zaludjena sam sjajevima i ruzevima u nude boji, i koristim ih i u dnevnoj i u vecernjoj varijanti. Ja koristim Rimmel by Kate 14 ili Golden Rose 98.



            (ne vuce ovoliko na rozo)

Sve slike su sa interneta, ako zelite da napisem post i da postavim slike kako neki od proizvoda stoji na licu, ili kako izgleda zapravo, napisite u komentar.


Dakle, ovo je bilo ukratko ono sto svaka zena koja drzi do sebe MORA da ima od sminke, i bez cega ja ne mogu da zamislim svoj dnevni make up.

Eto, nisam bas vjesta u pisanju blogova, ali nadam se da ce vremenom biti bolje. Pisite, komentarisite, prijedlozi, pohvale i kritike su uvijek dobrodosli. Ako zelite da o necemu pisem u sljedecem postu, posaljite na mail miafashionandmore@yahoo.com

Kiss
M&A

5 коментара:

  1. Trebala si poslikati svoje prozivode,a ne skinuti slike sa neta,i uraditi svoceve,bio bi mnogo bolji post. Takodje mislim da pre pudera treba krema da se obavezno stavi da hidrira kozu,jer se sve male nepravilnosti uoce ako koza nije dovoljno negovana,iako ti nemas problematicnu kozu. Neguj je redovno,da ne bi postala problematicna. Nemoj moj komentar da shvatis kao neko omalovazavanje,nego kao dobar savet. Kiss

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala puno na komentaru i na savjetima. Napisala sam na samom pocetku da ispod pudera obavezno ide hidratantna krema, jer puder neprirodno i 'flekavo' izgleda kada se stavi na suvu kozu. Post sam pisala u zurbi, pa sam zato slike sa neta stavila, a napisala sam da su sa neta, i ako neko zeli svoc ili nesto, slobodno da se javi. Vec je u pripremi novi post sa slikom mojih proizvoda i sa svocevima. Toliko od mene, hvala jos jednom na komentaru i savjetima. Kiss

    ОдговориИзбриши
  3. Izvinjavam se, mali edit. Tek sad sam ponovo procitala post, i ispada da sam napisala da ne stavljam kremu, a htjela sam reci da ne stavljam preko tecnog pudera puder u kamenu ili u prahu, kremu stavljam obavezno. Doslo je do male zabune. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Super,samo napred,imate moju podrsku :) I jos jedan savet,sklonite verifikaciju komentara,jer nam je dosadno da svaki put kucamo da nismo robot :D :* http://beautifullifeofthegirlsnextdoor0.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши

Colourful comments